Algemene info speelplein en vakantiekampen

INSCHRIJVEN

Inschrijven vanaf maandag 16 januari om 12 uur voor alle inwoners van Spiere-Helkijn. Inschrijven vanaf maandag 23 januari om 12 uur voor iedereen, via onze reservatiewebsite. Via deze weg zal je het kamp ook onmiddellijk online moeten betalen. Als je ingeschreven bent, dan verwachten we dat je er zal zijn. Wie een kamp wil annuleren kan dit enkel doen via vrijetijd@spiere-helkijn.be

 

ANNULEREN

Bij annulatie wordt een annulatiekost aangerekend van 50%. Bij ziekte van de deelnemer worden de afwezige dagen volledig terugbetaald. Ook bij overlijden van een familielid tot de 2e graad is volledige terugbetaling mogelijk. De afwezigheid moet steeds gestaafd worden met een bewijs van de behandelende arts of een rouwbrief.

 

VERZEKERING & VOORDELEN

Elke deelnemer is verzekerd voor burgerlijke aansprakelijkheid en lichamelijke ongevallen tijdens de activiteiten. Na afloop van het kamp kan je bij de vrijetijdsdienst een formulier van de mutualiteit laten invullen om gedeeltelijke terugbetaling te bekomen. Na de zomer zal je per mail verwittigd worden wanneer jouw fiscaal attest op je online profiel van de reservatiewebsite ter beschikking is. Dit formulier kan je gebruiken bij de belastingaangifte.

 

UiTPAS

De UiTPAS is een spaar- en voordeelkaart voor vrijetijdsactiviteiten. Je kan een UiTPAS aankopen in alle UiTPASgemeentes in Vlaanderen en je gespaarde punten in deze gemeentes omruilen voor heel wat voordelen. Denk aan gratis tickets voor een voorstelling, een korting op een boek, een drankje na een concert en zoveel meer. Bij onze sportkampen en speelpleinwerking spaart je kind een punt per dag en kinderen in het bezit van een UiTPAS met verhoogde tegemoetkoming krijgen 80% korting op hun kamp. Let op, dit is enkel voor inwoners van Zuid-West-Vlaanderen!

 

KAMPUREN & OPVANG

  Kampuren  Opvang
Speelvogel 9-17u 8-9u & 17-18u
Kabouters 9-16u 8-9u & 16-17u
Natuurkamp 9-16u 8-9u & 16-17u
Omnisportkamp 9-17u 8-9u & 17-18u
Avonturenkamp 9-17u 8-9u & 17-18u

De opvang is inbegrepen in de prijs en wordt dus niet extra aangerekend.

 

MEER INFO?

Enkele weken voor aanvang van het kamp ontvang je een afzonderlijke infomail waarin je alles kan lezen over het kampverloop, de tijdstippen, materiaal & kledij, …