Programma Spierelire 2022

19u30 - Opening van de deuren

Jhonny's

20u00-21u00 - De Jhonny's

 

Het moet ca jaar 2002 geweest zijn toen enkele leden van diverse bands van instrument wisselden en voor de grap enkele nummers in ’ t West Vloams begonnen te schrijven. Na een try-out bleek dit een schot in de roos te zijn en werd in 2003 een eerste album “ Een schande voor Pa en Ma” uitgebracht.
Met songs die gaan over de grote thema’s van het leven voorzien van de nodige portie zever en bullshit bereikten zij een ruim publiek gaande van metalheads, lokale zuiplappen tot ruimdenkende priesters. Met als leuze “gazze geven” brengt deze band nummers met ballen in een schunnige taal met haar op. Tal van optredens volgden van lokale pensenkermissen over kizzige cafés tot fijne festivals. In 2007 brachten zij dan ook een tweede album uit. Nummers gaande van Mobylette, De paster, VDAB, Het regent enzovoort worden door de fans luidkeels meegezongen.

TCS

21u30-23u00 - The Cover Store Xperience

 

Deze coverband van gepassioneerde muzikanten speelt een breed gamma van 70s 80s 90s & millies. Kortom ambiance and fun voor jong en oud!

Jo Vally2

23u30-00u10 - Jo Vally

 

Eén van Vlaanderens populairste artiesten. Een klassebak die het publiek telkens opnieuw weet te verrassen door de grote verscheidenheid in zijn muziek.

Jo Vally zingt zuiderse klassiekers, Franse chansons en bekende country hits.

Een repertoire vol meezingers om u tegen te zeggen. Een allrounder die met zijn gouden stem menig vrouwenhart sneller laat slaan en de Vlaming al jaren weet te bekoren.

Dimkee

0u10-3u00 - DJ Dimkee

 

Dj Dimkee is ondertussen al meer dan 20 jaar actief als DJ in Vlaanderen, Een echte allrounder die al te horen was in enkele van de grootste Vlaamse clubs maar ook op meerdere afterparty’s van Nacht Van De Schlagers. Met zijn grote muziekale achtergrond brengt hij een mix van de beste hedendaagse dansmuziek tot de grootste klassiekers. Dimkee is de perfecte match voor elke afterparty!