Oproep: vrijwilligers voor vaccinatiecentrum Sint-Pauluszaal Zwevegem

Gepubliceerd op dinsdag 02 februari 2021

Vanaf midden februari zal elke inwoner van Zwevegem, Avelgem en Spiere-Helkijn zijn of haar vaccin krijgen in de Sint-Pauluszaal, Italiëlaan 6 in Zwevegem. Tijdens de komende weken wordt het vaccinatiecentrum opgebouwd om vanaf midden februari volledig klaar te zijn om de bevolking de vaccineren.

Oproep: vrijwilligers gezocht

Samen met de eerstelijnszone regio Waregem zijn we op zoek naar enthousiastelingen die wensen mee te werken in het vaccinatiecentrum Waregem Expo en/of Sint-Pauluszaal Zwevegem. Samen staan we in voor het vaccineren van alle volwassen inwoners in onze regio die zich wensen te laten vaccineren. We volgen daarbij het tempo van de beschikbaarheid van vaccins. Op topmomenten zouden we in de 2 centra samen tot 1.600 mensen per dag moeten kunnen vaccineren. Een hele uitdaging!

Ben je bereid om één of meerdere dagdelen per week tussen begin maart en eind oktober jouw expertise in te zetten, dan ben je van harte welkom bij één van onze vaccinatiecentra. Er is een centraal webformulier opgemaakt waar vrijwilligers zich kunnen aanmelden:

Vul hier het formulier in

Het vaccinatiecentrum Waregem Expo staat in voor de vaccinatie van de inwoners van Waregem, Anzegem, Deerlijk en Wielsbeke. In het vaccinatiecentrum te Zwevegem worden inwoners van Zwevegem, Avelgem en Spiere-Helkijn gevaccineerd.

Heb je vragen, aarzel niet om contact met ons op te nemen via 056 23 72 88 of info@elzregiowaregem.be

Extra info

www.laatjevaccineren.be
www.info-coronavirus.be