Berenzoektocht

Gepubliceerd op Dinsdag 31 maart 2020

We blijven massaal ‘in ons kot’ dezer dagen. Behalve voor een kleine wandeling of een fietstocht in de buurt komen we buiten. Om de wandeling wat avontuurlijker te maken, kunnen kinderen voortaan ‘op berenzoektocht’ gaan in Spiere-Helkijn: speuren naar knuffelberen die gezinnen in de voortuin of achter het raam plaatsen.

WEDSTRIJD

Geniet nog extra van de wandeling door er een bère berenzoektocht van te maken. Wat moet je precies doen? Mama of papa, zend ten laatste tegen 19 april 2020 een leuke foto van jouw kind(eren) op berenjacht naar info@spiere-helkijn.be 

DIPLOMA

Je kan gratis een berendiploma downloaden als je op berenjacht geweest bent! Op dit diploma komt de naam van de jonge speurder te staan. Deze vul je in in het daarvoor bestemde open veld. Aan de bovenzijde van de diploma staan drie sterren vermeld. Als het kind op pad gaat en terug komt met bijvoorbeeld 30 gespotte beren dan kan je het kind het sterretje 'GOED' laten inkleuren. Bij een volgende zoektocht en een hoger aantal gespotte beren kun je hem of haar de 'SUPER' ster laten inkleuren. Heeft het kind het absolute record gevonden dan kan het laatste sterretje 'BEREGOED' ingekleurd worden'.

Klik hier voor de wedstrijd: Bère berenzoektocht

klik hier voor het diploma: Berendiploma