Info sportlessen

SENIORENGYM

Op sporten staat al lang geen leeftijd meer.

Met stap- en spier verstevigende oefeningen op muziek blijft u in conditie.

FITNESS

Onze fitnessinstructeur adviseert u graag oefeningen op maat. Rustig opbouwen is de boodschap, maar u bepaalt hoe vaak en wanneer u komt fitnessen! Enkel op reservatie.

SELF DEFENCE SPORT

De instapdrempel om met deze sport te starten is laag. Iedereen kan zonder enige voorkennis beginnen. Self defence is een complete training: gevechtstechnieken, behendigheid, conditie en lenigheid.

WORK THAT BODY

Hier worden halters, steps, fitballen... gebruikt om het ganse lichaam te trainen. Dat alles aan een hoog tempo en op leuke muziek!

BOOTCAMP

Bootcamp is een kracht- en conditieprogramma dat verschillende workouts     samenbrengt in één training.

JUDO

In judo kunnen kinderen zich uitleven. Ze leren respect hebben voor elkaar op de tatami maken ze vrienden, geen vijanden. Judo is zelfverdediging en geen aanval.

ZUMBA

Zumba zorgt voor een workout die nooit verveelt. U traint uw lichaam op het tempo van opzwepende salsa beats en eenvoudige danspassen.

YOGA

Versterk je lichaam dankzij de vele lichaamshoudingen en focus gelijktijdig op je ademhaling om stress te reduceren.

PILATES

Pilates is een trainingsmethode waarbij houding, stabiliteit, coördinatie, ademhaling en focus op lichaam en geest het uitgangspunt is. Het is een effectieve workout die spiergroepen tegelijk versterkt en rekt.

DANS

Hiphop & clipdance: techniek en lenigheid worden afgewisseld met het inoefenen van een choreografie.