De Renovatiecoach

Zorgeloos renoveren met de RenovatieCoach

Wie zijn woning energiezuinig wil renoveren, botst op heel wat hindernissen. Je moet de beste keuzes maken naargelang de kosten, er is de brede waaier aan technieken en materialen, de meerwaarde van de woning is onzeker, het landschap van premies en subsidies verandert voortdurend… Wie wil renoveren, twijfelt. Voor de Eerste Hulp Bij Renoveren is er de RenovatieCoach.

De RenovatieCoach helpt alle inwoners van Zuid-West-Vlaanderen bij het maken van duurzame keuzes voor de renovatie van hun woning en biedt je onafhankelijke ondersteuning op maat bij alle stappen van je verbouwingstraject.

  • Hij/zij schat het werk en de kosten in bij de aankoop van een woning,
  • Hij/zij maakt een plan op om de werken naadloos op mekaar te laten aansluiten
  • Hij/zij brengt bouwpartners naar je toe, volgt de werken nauwgezet op
  • Hij/zij helpt je premies aan te vragen en kijkt of de renovatie goed is uitgevoerd zodat je je aannemer met een gerust gemoed kunt betalen.
  • Slechts nood aan begeleiding voor één aspect? Kan ook.

Dankzij de RenovatieCoach blijf je niet steken bij oplapwerk, maar maak je de juiste keuzes voor de toekomst.

Ben je van plan te renoveren, een huis aan te kopen, of heb je een specifieke vraag rond energie en renoveren? Aarzel niet om de onafhankelijke expertise in te schakelen van de RenovatieCoach van intercommunale Leiedal. Het eerste huisbezoek is gratis voor iedereen, het verdere begeleidingstraject ook als je tot een sociale doelgroep behoort.

Maak snel je afspraak via www.energiehuis-warmerwonen.be, e-mail: energiehuis@warmerwonen.be of via tel. 056 24 16 19.