17/12/2023 Kerstconcert ‘Julsång'

flyer julsang 2023

zondag 17/12/2023 - 17u
Tickets
volwassenen: € 12 | kinderen 6-12j: € 6 | <6j: gratis

 

Op 17 december verwelkomen we het Waregems koor Qui-Vive voor een uniek kerstconcert.

Het concert ‘Julsång’ is geïnspireerd door Scandinavische klanken, besneeuwde bossen en desolate landschappen. Perfect passend om in onze Belgische winter wat op te warmen en mensen samen te brengen rond het kerstverhaal. Met ‘Julsång’ staat koor Qui-Vive garant voor een rijk scala aan klassevolle nummers die gaan van klassiek en spiritueel tot folk en uitbundig.

Koor Qui-Vive uit Waregem is een gemengd projectkoor o.l.v. dirigent Sander Hendrickx. Voor dit kerstconcert slaan ze de handen in elkaar met soliste Anna Pardo. Deze fantastische sopraan van Boliviaanse afkomst heeft al menig hart veroverd met haar stem, spontaniteit en muzikaliteit.

Anna studeerde in Bolivia, Gent en Madrid en speelde diverse operarollen. Ze werkte samen met onder meer Dirk Brossé en won diverse wedstrijden. Ze is soliste, richtte een eigen ensemble op en gaat nu speciaal voor Julsång de samenwerking aan met Qui Vive.

Datum: 17 december 2023 om 17u

Locatie: Sint-Jan-Baptistkerk van Helkijn

Duurtijd van het concert: 1u

Na het concert schenkt Willy Glorieux (Schepen van Cultuur) een glaasje glühwein of warme chocomelk aan alle aanwezigen.